Kinos pols- en schouder revalidatie

Mark van Dort

Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut

Frans-Jan Kruithof

Fysiotherapeut en Manueel therapeut
Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

MedPlus behandellocatie Kinos

Kinos Revalidatie maakt deel uit van het Schouder Centrum Nijmegen. Het multidisciplinaire schouderteam werkt daarnaast nauw samen met de afdelingen Orthopedie en Neurologie van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis en het Radboudumc en met de afdeling Neurologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. In Dordrecht is MedPlus een behandellocatie en daarnaast is er nog een locatie in Nijmegen.

Voor meer informatie: www.kinos.nl

 

Expertisecentrum

Kinos Revalidatie is een expertisecentrum voor complexe hand-, pols- en schouderproblematiek. Kinos is gespecialiseerd in onbegrepen klachten, problematiek met meerdere oorzaken en aanhoudende klachten waarbij psychologische of psychosociale factoren een rol spelen.

Het multidisciplinaire team bestaat uit ergotherapeuten, fysiotherapeuten, revalidatieartsen, physician assistants, een poli-assistente en een psycholoog. Zij volgen de ontwikkelingen in hun vakgebied op de voet en houden hun kennis actueel door zich voortdurend bij te scholen.

Samen met u stemmen zij een optimaal behandelprogramma af, zodat u uw werk, sport en hobby weer zo snel en zo goed mogelijk kunt uitoefenen. De toegangstijden voor een behandeling zijn kort. Voor meer informatie:

(085) 273 59 84 of info@kinos.nl

Revalideren na een nieuwe heup

Ik ben geopereerd en heb een nieuwe heup gekregen. De fysiotherapeuten hebben mij direct bij thuiskomst aan huis behandeld en ervoor gezorgd dat ik in en om het huis al snel weer in beweging kwam. later ben ik verder gerevalideerd in de sportzaal bij MedPlus. Ze hebben een lift en zijn daardoor al snel goed bereikbaar. Ze hebben me heel fijn begeleid en ik loop inmiddels weer als een kievit!

Neeltje
73