Loopbaanbegeleiding

Heleen van Terheijden

Loopbaancoach
Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Waarom loopbaanbegeleiding bij MedPlus?

  • professionele begeleiding bij het opmaken van jouw  balans
  • kom echt in beweging te komen!
  • veel ervaring in loopbaanbegeleidingstrajecten.
  • groot netwerk in de regio.
  • multidisciplinaire aanpak, indien gewenst.
  • focus op balans van jouw leven.

Juiste keuzes maken

Loopbaanbegeleiding helpt je de juiste keuzes te maken op het gebied van werk, prive, carriere, studie. Jouw leven weer in balans, daarover gaan we samen actief van gedachten wisselen.

We richten ons hierbij op de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Maar ook: wat houdt me tegen, waar liggen mijn kansen en wat is haalbaar? Met als doel eindelijk echt een stap te zetten.

Voor iedereen
Gedurende het leven maakt iedereen wel eens de balans op over werk en carrière. Soms noodgedwongen door ontslag of veranderende taken, maar vaak komt dit ook simpelweg voort uit vragen die de levensfase met zich meebrengt.

De volgende stap ..
Tijdens zo’n balansmoment kun je jezelf behoorlijk grote vragen stellen. Ben ik nog wel degene die ik wil zijn? Zit ik nog steeds op de juiste plek binnen mijn werk of studie? Wordt het misschien tijd voor iets anders of een volgende stap? En zou ik dat kunnen? Maar wellicht nog wel de belangrijkste: Wat wil ik nu eigenlijk precies….?

Bij MedPlus staat een gezond en vitaal leven centraal, het is dan ook een heel fijne plek om te werken. Een gezond en vitaal leven betekent immers ook goede keuzes blijven maken ten aanzien van studie en werk in alle levensfases.

Direct contact met Heleen?  06-27820454
Meer informatie:
www.binnenstebuitenfocus.nl