Mental coach

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Afspraak maken Al onze disciplines

Waarom mental coaching bij MedPlus

  • Clayment is een ervaren coach die mensen snel op hun gemak stelt
  • Op korte termijn een afspraak plannen
  • Bewustworden, durven veranderen en doen
  • Ervaring met coaching van bedrijven, particulieren, zorgpersoneel en medici.
  • Veel affiniteit en ervaring met coaching van topsporters op mentaal vlak.

Bewustwording staat centraal

Jij bent op een punt beland dat je wilt en durft te kijken naar jezelf, alleen blijven er nog zoveel vragen over. Die vragen gaan wij samen tegen het licht houden om te onderzoeken welke veranderingen noodzakelijk zijn en vooral waarom.

In onze gezamenlijke zoektocht om jou verder te helpen zal bewustwording centraal staan.
Door erachter te komen wie jij bent en wat je wilt, zal je bewust keuzes maken, de consequenties inzien en deze durven beet te pakken. Op alle levensgebieden kun je dit inzetten en daarmee persoonlijke doelen bereiken.

Ik ben Clayment van Duren, sinds 2008 zelfstandig werkzaam als coach. In míjn zoektocht heb ik teleurstellingen gekend en successen behaald. Door te doen in plaats van te denken, ben ik vele ervaringen rijker. Deze ervaringen helpen mij andere mensen te begeleiden in hun zoektocht. Mijn brede interesse in mensen en in wat hen beweegt helpen mij hierbij.

Dit doe ik bij bedrijven, voor particulieren, zorgpersoneel en medici. Daarnaast begeleid ik ook sporters op het mentale vlak. Hierbij kan ik mijn werk als coach en mijn passie voor sport combineren, zo ben ik betrokken bij onder andere Voetbal Vereniging Oranje Wit.

Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor meer info kijk op www.cenccoaching.nl of 06-47424048

 

 

Geen dieet maar een nieuwe manier van leven!

Martine: Ik ben 20 kg afgevallen op een verantwoorde en duurzame manier. Daar heb ik een jaar over gedaan onder begeleiding van MedPlus en diëtiste Eline Zuiderwijk. Nu ben ik al ruim een jaar stabiel. Geen dieet maar een nieuwe manier van leven: gezond eten en bewegen. Geen suiker en drie keer per week sporten. Het was niet makkelijk maar nu kost het geen moeite meer. Ik voel me top! Afvallen is niet moeilijk maar het gaat erom dat het resultaat zo blijft en dat is me gelukt!

Martine
40

Dietiste die echt naar je luistert

Al jaren was ik te zwaar en het werd tijd om er wat aan te doen. Door mijn eigen eetpatroon aan te passen en gezonde keuzes te maken lukte het mij om op eigen kracht 25 kg af te vallen. Na een lange tijd van stilstand heb ik de hulp ingeschakeld van Eline, zij heeft ervoor gezorgd dat het proces weer op gang kwam en ik nog eens 30 kg afviel.

Anoniem
28