Peutergym

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Waarom peutergym bij MedPlus?

  • peutergym met professionele begeleiding door kinderfysiotherapeut
  • veel ruimte voor plezier tijdens peutergym
  • ruime gymzaal met specifieke spelvormen voor peuters
  • wekelijks op woensdagochtend van 10:30-11:15 uur

Spelenderwijs

Peutergym is bedoeld voor peuters van 2,5 tot 4 jaar. Hier kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen op het gebied van grove motoriek. U kunt hierbij denken aan klimmen en klauteren, springen, rennen, balanceren en ballen gooien en vangen.

Peuters en kleuters zijn bezig met ontdekken van de eigen mogelijkheden en het opdoen van zelfvertrouwen. Dit doen zij door eindeloos te proberen. Hiervoor hebben zij veel bewegingsmogelijkheden nodig om zich goed motorisch te ontwikkelen.

Tijdens de lessen kan uw kind zich vrij bewegen en zullen er spelletjes en opdrachten worden gedaan. Hierdoor krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en leren ze samen te werken, daarnaast word het uithoudingsvermogen en hun weerstand vergroot.

Een proefles is gratis! Vervolgens zijn de kosten voor een serie van 8 lessen €52,00.

Opgeven graag via: info@medplus.nl

Lid worden?

Ben je benieuwd of onze lessen iets voor jouw kindje zijn? Bel of mail ons om je in te schrijven voor een gratis proefles. Wil je liever eerst een persoonlijke intake bij de kinderfysiotherapeut dan kan dat uiteraard ook.

Klik hier om je in te schrijven en het sportrooster te bekijken

*als je lid wordt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Sportlessen

Gezondheidscentrum MedPlus maakt gebruik van een online omgeving waarin je als lid verder gestimuleerd wordt gezond te leven en te bewegen.

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster woensdag

9:00 – 10:00 Spinning

9:00 – 10:00 Personal Group training

18:30 – 19:30 Personal Group training / Fysiofitness

19:30 – 20:30 Personal Group training / Fysiofitness

20:00-21:00 Yoga (Hatha)

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Contactformulier
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29

Andere disciplines voor u uitgezocht