Sportfysiotherapie

Mark van Dort

Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut
Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Waarom een afspraak maken bij MedPlus Sportfysiotherapie?

 • Direct een afspraak
 • Gespecialiseerd in alle zaken die te maken hebben met sport en sporters
 • Van beginnend sporter tot topsport
 • Zeer moderne trainingsruimte in huis
 • Fitheid en lichamelijk vermogen getest
 • Snelle behandelingen bij blessures
 • Sportbegeleiding op maat

Blessures en maximale sportprestaties

Bij sportfysiotherapie kun je terecht met alle zaken die te maken hebben met sport en sporters.  Ongeacht het niveau van de sportbeoefening. Zo kan de sportfysiotherapeut je als beginnende sporter adviseren en begeleiden van het kiezen van de juiste sport en intensiteit.  Hij onderzoekt je fitheid en lichamelijke vermogen en helpt je te bereiken wat je graag wil, van een lange wandeling tot kampioenschappen.  Ook is er bij MedPlus een mogelijkheid om een of meer keer per week begeleid te sporten, fysiofitness of personal group fitness. Ook begeleiden we leden van sportclubs om betere prestaties te leveren door spiergroepen heel gericht te trainen.

Maximale sportprestatie

Ben je een actieve sporter en wil je het maximale uit jezelf halen maar twijfel je hoe je dat moet aanpakken?  Van trainingsschema’s tot eenmalige afspraak om te overleggen over je plan van aanpak.  De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in (top)sportbegeleiding.

Opkomende blessure

Maar ook met een (opkomende) sportblessure kun je terecht bij de sportfysiotherapeut. Hij helpt je zo snel mogelijk weer terug naar je niveau van voor je blessure, en zorgt dat je tijdens je blessure toch op een andere manier kunt blijven trainen.

lage rugklachten OriGENE

Verzekering en vergoeding

MedPlus Fysiotherapie heeft contracten met alle verzekeraars. De reguliere behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.

Tarieven

 • Eerste afspraak fysio-, manuele therapie of dry-neelding (incl. intake en onderzoek): 43,60,-
  – aan huis: 54,-
 • Behandeling fysiotherapie / dry-needling: 36,-    – aan huis 45,50,-
 • Behandeling manuele therapie/kinderfysiotherapie 45,50,-
  – aan huis 54,-

Eerste afspraak

Loop niet onnodig lang door met hoofdpijn, rug of nekklachten! Ook pijnklachten in been en uitstralingspijn zijn signalen wij goed kunnen behandelen.

Omdat wij u snel weer fit willen hebben werken wij zonder wachtlijst en kunnen wij u dus altijd op korte termijn een afspraak aanbieden!De behandelingen vinden in onze praktijk altijd plaats volgens afspraak. U kunt telefonisch of via deze site direct contact met ons opnemen, of een afspraak maken.
Tijdens uw eerste afspraak vindt een uitgebreide screening plaats en aan de hand van onze bevindingen stellen wij samen met u een behandelplan op

Kwaliteit

Al onze therapeuten zijn ervaren en gediplomeerde professionals. Naast veel ervaring op het gebied van fysiotherapie zijn diverse subspecialisaties in huis waaronder sportfysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, dry-neelding- kinesiotaping. Middels diverse cursussen en opleidingen gedurende het jaar blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ook meten en registereren wij de kwaliteit van onze behandelingen.

Revalideren na een nieuwe heup

Ik ben geopereerd en heb een nieuwe heup gekregen. De fysiotherapeuten hebben mij direct bij thuiskomst aan huis behandeld en ervoor gezorgd dat ik in en om het huis al snel weer in beweging kwam. later ben ik verder gerevalideerd in de sportzaal bij MedPlus. Ze hebben een lift en zijn daardoor al snel goed bereikbaar. Ze hebben me heel fijn begeleid en ik loop inmiddels weer als een kievit!

Neeltje
73