Hier vindt u al onze disciplines binnen fysiotherapie

Bij MedPlus hebben we veel ervaring op verschillende gebieden van fysiotherapie ; fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, dry-neelding, ergotherapie en kinesio-taping.  Afhankelijk van uw klachten of vragen, kunnen we u van zorg voorzien die het beste resultaat geeft. Onze locatie beschikt over  behandelkamers waar de individuele behandelingen plaatsvinden. Ook beschikken we over een ruime en moderne oefenzaal om verder aan gericht herstel te werken.

De fysiotherapeut is de specialist van het bewegingsapparaat. Bewegingsklachten kunnen ontstaan tijdens werk of sport, door een ziekte of door het ouder worden. Dit kan voor pijn en belemmeringen in het dagelijks leven zorgen. Samen met de fysiotherapeut wordt bekeken welke behandeling voor u het beste resultaat zal geven, volledig afhankelijk van uw specifieke mogelijkheden en doelstellingen.

Ons team bestaat uit vijf fysiotherapeuten  die allemaal BIG-geregistreerd zijn. Allen zijn lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Onze manueel therapeut is lid van de NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie). De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Direct een afspraak maken

U kunt voor een afspraak bellen naar 078 30 322 70 of even mailen naar info@medplus.nl. Afhankelijk van de situatie komt u naar de praktijk of komt de fysiotherapeut bij u thuis. Gemiddeld duurt de behandeling een half uur. Bij de eerste afspraak vindt er een intakegesprek en lichamelijk onderzoek plaatst. Zo wordt er een volledig mogelijk beeld van uw klachten gemaakt. Hierop volgend wordt er een behandelplan opgesteld.

Zit fysiotherapie in de basisverzekering?

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten heeft u waarschijnlijk recht op vergoeding voor fysiotherapie. Het kan ook zo zijn dat deze vergoeding uit de basisverzekering komt, bijvoorbeeld bij jongeren onder 18 jaar en in geval van een chronische aandoening. Hier zijn wel weer bepaalde voorwaarden op van toepassing. Voor meer uitleg over de vergoeding van fysiotherapie kunt u het beste direct contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Wanneer u geen recht heeft op vergoeding van fysiotherapie, maar hier toch gebruik van wilt maken kunt u gewoon bij onze fysiotherapeut terecht, u ontvangt dan van ons een factuur. Iedere fysiotherapiepraktijk is vrij zijn tarieven te bepalen, hier kunt u onze tarieven vinden.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

Iedereen mag rechtstreeks naar de fysiotherapeut zonder verwijzing van een huisarts of specialist. Mocht de fysiotherapeut het raadzaam achten de huisarts te raadplegen dan zullen we dit met u bespreken en een verwijsbrief opstellen.

Gezondheidscentrum MedPlus

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

BIG registratie Fysiotherapeuten

F.J.C. Kruithof 19048960904
M. van Dort 99048774904
S.J.C. Bongers 69920124004
D. Smits 59922921504

info@medplus.nl
078 303 2270

lage rugklachten OriGENE