Prik jij in 2018 je loopbaan balansmoment?!

Geplaatst op 4 december 2017

Boodschap voor 2018 van Heleen: In deze wereld, waarin er keuzemogelijkheden te over zijn, wil ik mensen graag helpen bij het maken van keuzes op hun  loopbaanpad. Dit als een normaal onderdeel van het leven, een balansmoment om te kijken of je nog gelukkig bent.

Dit jaar heb ik mooie mensen mogen begeleiden. Ik wil graag onderstaande ervaringen met u delen:

Ontdekkingsreis
Ilona: “Als een collega of een derde zou vragen hoe ik je begeleiding heb ervaren zal ik terugkoppelen jouw duidelijke en vriendelijke no-nonsense stijl, het zorgvuldig in gang zetten van mijn eigen ontdekkingsreis en hier ruimte voor geven om daar op mijn eigen wijze invulling aan te geven.”

Horizon
Anneke: ”Omdat ik graag verder wil ontwikkelen naast mijn baan in de zorg, ben ik terecht gekomen bij Heleen. Ik voelde me prettig tijdens de gesprekken door haar goede luisterhouding ,  enthousiasme en drive!
Heleen gaat op een doortastende manier te werk en heeft mij aan het denken gezet. Hierdoor ben ik meer in mogelijkheden gaan denken en durf ik mijn horizon te verbreden.”

Succes
Naomi: “Omdat ik al 1,5 jaar zonder resultaat solliciteerde naar een baan in de gehandicaptenzorg heb ik contact opgenomen met de loopbaancoach van het project Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ik werd doorverwezen naar Heleen. Met haar heb ik drie gesprekken gevoerd. Daarnaast heb ik ook een dag meegelopen in de ouderenzorg; deze dag was geregeld door Heleen. Wat ik heb geleerd van dit traject was dat ik toch graag in de gehandicaptenzorg wilde werken en ook waren de gesprekken fijn om alles voor jezelf op een rijtje te kunnen zetten. Het contact verliep prettig en de sfeer was goed, ik voelde me op mijn gemak.” Inmiddels heeft Naomi ik een baan in de gehandicaptenzorg gevonden.