Afspraak maken

We hebben geen wachtlijst dus je kunt snel bij ons terecht. Zo kun je meteen aan de slag met je herstel.

Je kunt op verschillende manieren een afspraak maken:

  • Via contactformulier: neem contact op via het contactformulier en wij nemen contact met je op.
  • Bel 078 30 322 70

Openingstijden

We hebben ruime openingstijden zodat we altijd snel een afspraak kunnen inplannen. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00-20:00 uur. Of zaterdagochtend zijn wij ook geopend.

Behandeling aan huis

Soms is het gemakkelijker als een fysiotherapeut bij je aan huis komt, omdat je bijvoorbeeld slecht ter been bent of omdat je net terug bent uit het ziekenhuis. Kun je niet naar een van onze praktijken komen en heb je fysiotherapie aan huis nodig? Neem dan contact met ons op.
Voor een behandeling aan huis is vrijwel altijd een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Check je verzekeringspolis om te kijken wat de voorwaarden zijn van jouw verzekering.

 

Ben je verhinderd?

Als je een gemaakte afspraak wilt afzeggen, dan kan dat. Wij verzoeken je wel om dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Je kunt dat per e-mail (info@medplus.nl) doen of telefonisch contact (078 30 322 70) met ons opnemen. In het weekend kun je een afspraak afmelden door de voicemail in te spreken. Als je de afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt of niet op de afspraak verschijnt, zijn er kosten aan verbonden. Deze kosten kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.