Sportfysiotherapie

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Waarom een afspraak maken bij MedPlus Sportfysiotherapie?

  • Direct een afspraak
  • Gespecialiseerd in alle zaken die te maken hebben met sport en sporters
  • Van beginnend sporter tot topsport
  • Zeer moderne trainingsruimte in huis
  • Fitheid en lichamelijk vermogen getest

 

Blessures en maximale sportprestaties

Bij sportfysiotherapie kun je terecht met alle zaken die te maken hebben met sport en sporters.  Ongeacht het niveau van de sportbeoefening. Zo kan de sportfysiotherapeut je als beginnende sporter adviseren en begeleiden van het kiezen van de juiste sport en intensiteit.  Hij onderzoekt je fitheid en lichamelijke vermogen en helpt je te bereiken wat je graag wil, van een lange wandeling tot kampioenschappen.  Ook is er bij MedPlus een mogelijkheid om een of meer keer per week begeleid te sporten, fysiofitness of personal group fitness. Ook begeleiden we leden van sportclubs om betere prestaties te leveren door spiergroepen heel gericht te trainen.

Maximale sportprestatie

Ben je een actieve sporter en wil je het maximale uit jezelf halen maar twijfel je hoe je dat moet aanpakken?  Van trainingsschema’s tot eenmalige afspraak om te overleggen over je plan van aanpak.  De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in (top)sportbegeleiding.

Opkomende blessure

Maar ook met een (opkomende) sportblessure kun je terecht bij de sportfysiotherapeut. Hij helpt je zo snel mogelijk weer terug naar je niveau van voor je blessure, en zorgt dat je tijdens je blessure toch op een andere manier kunt blijven trainen.

Neem voor specifiek advies contact met ons op. Onze fysiotherapeuten helpen je graag!

Mark van Dort

Fysiotherapeut en sportfysiotherapeut
lage rugklachten OriGENE

Frans-Jan Kruithof

Fysiotherapeut en Manueel therapeut
lage rugklachten OriGENE

Finn van Mastrigt

fysiotherapeut
lage rugklachten OriGENE

Job Schrama

Fysiotherapeut
lage rugklachten OriGENE

Verzekering en vergoeding

MedPlus Fysiotherapie heeft contracten met alle verzekeraars. De reguliere behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier

Eerste afspraak

Loop niet onnodig lang door met hoofdpijn, rug of nekklachten! Ook pijnklachten in been en uitstralingspijn zijn signalen wij goed kunnen behandelen.

Omdat wij u snel weer fit willen hebben werken wij zonder wachtlijst en kunnen wij u dus altijd op korte termijn een afspraak aanbieden!De behandelingen vinden in onze praktijk altijd plaats volgens afspraak. U kunt telefonisch of via deze site direct contact met ons opnemen, of een afspraak maken.
Tijdens uw eerste afspraak vindt een uitgebreide screening plaats en aan de hand van onze bevindingen stellen wij samen met u een behandelplan op

Kwaliteit

Al onze therapeuten zijn ervaren en gediplomeerde professionals. Naast veel ervaring op het gebied van fysiotherapie zijn diverse subspecialisaties in huis waaronder sportfysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, dry-neelding- kinesiotaping. Middels diverse cursussen en opleidingen gedurende het jaar blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ook meten en registereren wij de kwaliteit van onze behandelingen.

Veelgestelde vragen over sportfysiotherapie

 

Onze sportfysiotherapeut adviseert en stimuleert hoe je effectiever kan trainen om je doelen te bereiken. Niet altijd harden trainen, effectiviteit, afwisseling of andere factoren spelen een rol bij het behalen van jouw specifieke sportdoelen.

Jazeker dat kan. Bel 0783032270 of mail info@medplus.nl en we maken een afspraak voor je bij onze sportfysiotherapeuten.

De sportfysiotherapeut beschikt over een ruime behandkamer en een grote, moderne sportzaal met uitgebreid aanbod aan sportmaterialen.

Kinderfysiotherapeut maakte echt contact

Onze zoon had wat problemen met zijn motoriek. Dat viel steeds meer op sinds hij naar school ging. Hij schaamde zich ervoor en trok zich terug. Suzanne heeft een mooi contact met hem gemaakt, hem op de juiste manier uitgedaagd en hij is niet alleen beter gaan bewegen. Hij heeft weer veel meer zelfvertrouwen. Bedankt!

Ilse van de Werf
29

Herstel na voorste kruisband operatie

Nadat ik met voetballen mijn voorste kruisband had gescheurd ben ik geopereerd. Voor het herstellen en revalidatie, werd ik geadviseerd een fysiotherapeut te zoeken met een trainingsmogelijkheid. Ik ben erg tevreden over mijn revalidatie bij MedPlus. Maanden heb ik onder begeleiding van een fysiotherapeut kunnen trainen en kan ik nu weer voetballen! Het trainen vond ik zelf zo fijn dat ik inmiddels vast sportlid ben geworden!

Je merkt echt dat ze ervaring hebben met deze klachten en blessure en luisteren erg goed naar je. Ik kreeg echt een aanpak op maat.Op hun site heb ik ook veel informatie gevonden over voorste kruisband en het herstel.

Arjan de Hout
28

Revalideren na een nieuwe heup

Ik ben geopereerd en heb een nieuwe heup gekregen. De fysiotherapeuten hebben mij direct bij thuiskomst aan huis behandeld en ervoor gezorgd dat ik in en om het huis al snel weer in beweging kwam. later ben ik verder gerevalideerd in de sportzaal bij MedPlus. Ze hebben een lift en zijn daardoor al snel goed bereikbaar. Ze hebben me heel fijn begeleid en ik loop inmiddels weer als een kievit!

Neeltje
73

Andere disciplines voor u uitgezocht