Met verschillende sportactiviteiten voor iedere sporter sport

Sporten onder professionele begeleiding van beweegspecialisten!

Sporten bij Medplus is voor iedereen  geschikt, of je nu een topsporter bent en specifiek wilt trainen aan verdere verbetering van je sportprestaties of ben je beginnend sporter en voel je je in een sportschool niet op je gemak? Omdat we ons sportaanbod zo hebben ingericht kunnen we iedereen op zijn/haar niveau optimaal begeleiden. Ons sportlessen bestaan uit spinninglessen (voor cardio training), groepsfitness lessen  (voor kracht en uithoudingsvermogen), personal training (voor specifieke doelen) en yoga (kracht en ontspanning). Vaak blijven mensen na hun revalidatie van bijvoorbeeld een kruisband operatie of nieuwe knie bij Medplus om te sporten.

 We zetten ons in om vitaal leven leuker en makkelijker maken. Daarbij speelt beweging een belangrijke rol.

Lichaamsbeweging is goed voor ieder mens, je werkt aan een betere conditie, sterkere spieren en je hebt minder risico op problemen met de gezondheid, zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten. Kortom, bewegen maakt je gezonder. Maar ook de psychische gezondheid heeft baat bij beweging, mensen die meer bewegen kunnen ook beter uitrusten. Ontspanning door inspanning.

Al onze sportlessen worden door ervaren instructeurs gegeven, met een fysiotherapeutische achtergrond en/of sportopleiding. onze sportlessen variëren van persoonlijke begeleiding tot kleine groepslessen.

ROOSTER SPORTLESSEN:  Klik hier voor het actuele overzicht van alle lessen, dagen en tijdstippen.

INSCHRIJVEN? : Inschrijfformulier MedPlus

 

 

 

Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
............................................
BIG registratie
Kruithof 19048960904
v. Dort 99048774904
v.Mastrigt 29926900504

Klik hier voor onze klachtenprocedure.

Sportlessen

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster zondag

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Contactformulier
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29