Online sportlessen

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Thuis sportlessen volgen

Wegens CORONA en alle maatregelen zijn wij helaas niet geopend voor sportlessen. Natuurlijk willen we onze sportleden graag ondersteunen om thuis #stayfit en #stayhome zo goed mogelijk te kunnen combineren. Vandaar dat wij zijn gestart met het delen van online sport en yoga lessen. Gewoon van onze eigen instructeurs!
Je vindt de lessen op ons youtube kanaal.  

Abonneer je (gratis) op ons kanaal en je krijgt bericht als we een nieuwe les hebben geplaatst.

Online sportadvies

Wil je weten welke oefeningen en sportactiviteiten je het beste vanuit huis doet om fit te blijven? Heb je last van een blessure en wil je tips of adviezen? Onze (sport)fysiotherapeuten en sportinstructeurs helpen je graag! Je kunt ze bereiken via info@medplus.nl en ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Nog geen titel beschikbaar

Sportlessen

Gezondheidscentrum MedPlus maakt gebruik van een online omgeving waarin je als lid verder gestimuleerd wordt gezond te leven en te bewegen.

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster zondag

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Contactformulier
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29