Hier vindt u al onze disciplines binnen onze behandelingen

Bij Medplus Fysiotherapie en Sport in Dordrecht bieden we verschillende specialisaties van fysiotherapie aan. Naast algemene fysiotherapie zijn onze therapeuten opgeleid in manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, dry-neelding, ergotherapie en kinesio-taping.

 

Individuele behandeling in behandelkamer en in moderne sportzaal

Afhankelijk van je klachten of vragen, kunnen we je van zorg voorzien die het beste resultaat geeft. Onze locatie beschikt over  behandelkamers waar de individuele behandelingen plaatsvinden. Ook beschikken we over een ruime en moderne oefenzaal om verder aan gericht herstel te werken. Als het (nog) niet lukt om naar de praktijk te komen dan behoort een behandeling aan huis ook tot de mogelijkheden.

 

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal BIG-geregistreerd en lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Onze manueel therapeut is lid van de NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie). Ze volgen jaarlijks diverse bijscholingen en werken samen met specialisten van verschillende ziekenhuizen medische centra, allemaal om patienten van de beste zorg te voorzien en om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten.

Voor meer informatie over onze verschillende behandelmethodes, disciplines en specialisaties kun je op onderstaande specialisme klikken.

Wil je een afspraak maken bij een van onze therapeuten? Bel dan met 078 30 322 70 of stuur een mailtje info@medplus.nl.

Direct een afspraak maken

 

lage rugklachten OriGENE lage rugklachten OriGENE

Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
............................................
BIG registratie
Kruithof 19048960904
v. Dort 99048774904
v.Mastrigt 29926900504

Klik hier voor onze klachtenprocedure.

Kinderfysiotherapeut maakte echt contact

Onze zoon had wat problemen met zijn motoriek. Dat viel steeds meer op sinds hij naar school ging. Hij schaamde zich ervoor en trok zich terug. Suzanne heeft een mooi contact met hem gemaakt, hem op de juiste manier uitgedaagd en hij is niet alleen beter gaan bewegen. Hij heeft weer veel meer zelfvertrouwen. Bedankt!

Ilse van de Werf
29

Herstel na voorste kruisband operatie

Nadat ik met voetballen mijn voorste kruisband had gescheurd ben ik geopereerd. Voor het herstellen en revalidatie, werd ik geadviseerd een fysiotherapeut te zoeken met een trainingsmogelijkheid. Ik ben erg tevreden over mijn revalidatie bij MedPlus. Maanden heb ik onder begeleiding van een fysiotherapeut kunnen trainen en kan ik nu weer voetballen! Het trainen vond ik zelf zo fijn dat ik inmiddels vast sportlid ben geworden!

Je merkt echt dat ze ervaring hebben met deze klachten en blessure en luisteren erg goed naar je. Ik kreeg echt een aanpak op maat.Op hun site heb ik ook veel informatie gevonden over voorste kruisband en het herstel.

Arjan de Hout
28

Revalideren na een nieuwe heup

Ik ben geopereerd en heb een nieuwe heup gekregen. De fysiotherapeuten hebben mij direct bij thuiskomst aan huis behandeld en ervoor gezorgd dat ik in en om het huis al snel weer in beweging kwam. later ben ik verder gerevalideerd in de sportzaal bij MedPlus. Ze hebben een lift en zijn daardoor al snel goed bereikbaar. Ze hebben me heel fijn begeleid en ik loop inmiddels weer als een kievit!

Neeltje
73