Total body

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Maximaal trainen

Total Body Workout zorgt ervoor dat het maximale uit je wordt gehaald,  zorgt voor een superconditie en verhoogt de spiermassa en vetverbranding.

  • maakt  sterker
  • is volgens experts de beste manier om in vorm te komen
  • richt op het verstevigen van de spieren
  • behoudt de spiermassa
  • verbrandt vet
  • geen ingewikkelde pasjes

 

Gevarieerde les, elke week anders

Total bodyworkout is een leuke en pittige mix van oefeningen met motiverende muziek waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd.

Een conditioneel deel wordt afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik gemaakt van onder andere elastieken, gewichtjes, steps etc. om de spieren te versterken.

Bij Total Body Workout ligt het tempo hoog en krijg je veel afwisseling in een uur tijd. Zo wordt het gehele lichaam getraind en wordt er veel aandacht besteed aan de grootste spieren.

Nog geen titel beschikbaar

Sportlessen

Gezondheidscentrum MedPlus maakt gebruik van een online omgeving waarin je als lid verder gestimuleerd wordt gezond te leven en te bewegen.

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster zondag

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Contactformulier
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29