Fysiotherapie

Mark van Dort

Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut

Suzanne Bongers

Kinderfysiotherapeut

Frans-Jan Kruithof

Fysiotherapeut en Manueel therapeut
Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Afspraak maken Al onze disciplines

Onze fysio helpt u snel weer soepel bewegen. Hoe?

 • Vlakbij centrum Dordrecht, goed bereikbaar, makkelijk en gratis parkeren
 • Direct een afspraak bij de fysiotherapeut; geen wachtlijsten, geen verwijzing nodig
 • Ruime openingstijden; ook in avonduren.
 • Beste specialisten in diverse fysiotherapeutische disciplines.
 • Geen verwijsbrief nodig: u kunt rechtstreeks een afspraak maken met de fysiotherapeut.
 • Helder, eerlijk en toegankelijk
 • Snel en actief herstel: train onder begeleiding in eigen sportruimte.
 • Dichtbij huis. En indien nodig komt onze fysiotherapeut bij u aan huis

Fysio, specialist bewegingsklachten

De fysiotherapeut helpt u graag van uw bewegingsklachten af
Bewegen heeft positief effect op je fysieke en mentale gestel. Een lichaam zonder klachten is in balans als het gaat om belastbaarheid en belasting. Maar wat als je niet vrij kunt bewegen? Je niet meer in balans bent?  Spierpijn, een blessure of chronische klachten? De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen en het behandelen van klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, (lage)rugpijn, maar ook schouder, knie, polsklachten en (sport)blessures.

Behandelplan op maat
De fysiotherapeut gaat samen met u aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk resultaat te  behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij  naar de  wensen, lichamelijke situatie en  mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Oefenen onder begeleiding
Naast fysiotherapie kan er ook getraind worden in onze fysio fitness zaal om zodoende, via verbetering van spierkracht, spiercoördinatie en conditie, te komen tot een betere belastbaarheid.

Verzekering en vergoeding fysio

MedPlus Fysiotherapie heeft contracten met alle verzekeraars. De reguliere behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.
We hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Tarieven

 • Eerste afspraak fysio-, manuele therapie of dry-neelding (incl. intake en onderzoek): 41,-
  – aan huis: 51,-
 • Behandeling fysiotherapie / dry-needling: 33,- –    – aan huis 43,-
 • Behandeling manuele therapie 43,-

Eerste afspraak bij de fysio

Loop niet onnodig lang door met hoofdpijn, rug of nekklachten! Ook pijnklachten in been en uitstralingspijn zijn signalen wij goed kunnen behandelen.

Geen wachtlijst
Omdat wij u snel weer fit willen hebben werken wij zonder wachtlijst.  Wij kunnen u dus altijd op korte termijn een afspraak aanbieden!De behandelingen vinden in onze praktijk altijd plaats volgens afspraak. U kunt telefonisch of via deze site direct contact met ons opnemen, of een afspraak maken.
Tijdens uw eerste afspraak vindt een uitgebreide screening plaats en aan de hand van onze bevindingen stellen wij samen met u een behandelplan op.

Kwaliteit van fysio's gewaarborgd

Al onze therapeuten zijn ervaren en gediplomeerde professionals. Naast veel ervaring op het gebied van fysiotherapie zijn diverse subspecialisaties in huis waaronder sportfysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, dry-neelding- kinesiotaping. Middels diverse cursussen en opleidingen gedurende het jaar blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ook meten en registereren wij de kwaliteit van onze behandelingen

Revalideren na een nieuwe heup

Ik ben geopereerd en heb een nieuwe heup gekregen. De fysiotherapeuten hebben mij direct bij thuiskomst aan huis behandeld en ervoor gezorgd dat ik in en om het huis al snel weer in beweging kwam. later ben ik verder gerevalideerd in de sportzaal bij MedPlus. Ze hebben een lift en zijn daardoor al snel goed bereikbaar. Ze hebben me heel fijn begeleid en ik loop inmiddels weer als een kievit!

Neeltje
73

Andere disciplines voor u uitgezocht