Fysiotherapie

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Afspraak maken Al onze disciplines

Onze fysiotherapeut helpt u snel weer soepel bewegen

  • Direct een afspraak bij de fysiotherapeut; geen wachtlijsten, geen verwijzing nodig
  • Ruime openingstijden; ook in avonduren.
  • Beste specialisten in diverse fysiotherapeutische disciplines.
  • Alle verschillende fysiotherapiebehandelingen mogelijk
  • Snel en actief herstel: train onder begeleiding in eigen sportruimte.
  • Dichtbij huis. En indien nodig komt onze fysiotherapeut bij u aan huis
  • Professionele, klantvriendelijke en persoonlijke begeleiding
  • Goed bereikbaar, parkeren voor de deur en rolstoeltoegankelijk

Een afspraak maken? Klik hier

We helpen u van uw bewegingsklachten af

Bewegen heeft positief effect op je fysieke en mentale gestel. Een lichaam zonder klachten is in balans als het gaat om belastbaarheid en belasting. Maar wat als je niet vrij kunt bewegen? Je niet meer in balans bent?  Spierpijn, een blessure of chronische klachten? De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen en het behandelen van klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, (lage)rugpijn, maar ook schouder, knie, polsklachten en (sport)blessures.

Behandelplan op maat

De fysiotherapeut gaat samen met je aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk resultaat te behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij naar je klachten, de wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat je weer beter kunt bewegen. Neem eenvoudig contact op met onze fysiotherapie in Dordrecht voor een plan op maat.

Revalideren onder begeleiding

Naast fysiotherapie kan er ook getraind worden in onze fysio fitness zaal om zodoende, via verbetering van spierkracht, spiercoördinatie en conditie, te komen tot een betere belastbaarheid.

Neem voor specifiek advies contact met ons op. Onze fysiotherapeuten helpen je graag!

Mark van Dort

Fysiotherapeut en sportfysiotherapeut
lage rugklachten OriGENE

Frans-Jan Kruithof

Fysiotherapeut en Manueel therapeut
lage rugklachten OriGENE

Finn van Mastrigt

fysiotherapeut
lage rugklachten OriGENE

Job Schrama

Fysiotherapeut
lage rugklachten OriGENE

Verzekering en vergoeding fysio

Fysiotherapie in Dordrecht

MedPlus Fysiotherapie heeft contracten met alle verzekeraars. De reguliere behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.

Een afspraak maken? Klik hier

Klik hier voor onze tarieven

Eerste afspraak bij de fysio

Loop niet onnodig lang door met hoofdpijn, rug of nekklachten! Ook pijnklachten in been en uitstralingspijn zijn signalen wij goed kunnen behandelen.

Geen wachtlijst
Omdat wij u snel weer fit willen hebben werken wij zonder wachtlijst.  Wij kunnen u dus altijd op korte termijn een afspraak aanbieden!De behandelingen vinden in onze praktijk altijd plaats volgens afspraak. U kunt telefonisch of via deze site direct contact met ons opnemen, of een afspraak maken.
Tijdens uw eerste afspraak vindt een uitgebreide screening plaats en aan de hand van onze bevindingen stellen wij samen met u een behandelplan op.

Kwaliteit van fysio's gewaarborgd

Al onze therapeuten zijn ervaren en gediplomeerde professionals. Naast veel ervaring op het gebied van fysiotherapie zijn diverse subspecialisaties in huis waaronder sportfysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, dry-neelding- kinesiotaping. Middels diverse cursussen en opleidingen gedurende het jaar blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ook meten en registereren wij de kwaliteit van onze behandelingen

Kinderfysiotherapeut maakte echt contact

Onze zoon had wat problemen met zijn motoriek. Dat viel steeds meer op sinds hij naar school ging. Hij schaamde zich ervoor en trok zich terug. Suzanne heeft een mooi contact met hem gemaakt, hem op de juiste manier uitgedaagd en hij is niet alleen beter gaan bewegen. Hij heeft weer veel meer zelfvertrouwen. Bedankt!

Ilse van de Werf
29

Herstel na voorste kruisband operatie

Nadat ik met voetballen mijn voorste kruisband had gescheurd ben ik geopereerd. Voor het herstellen en revalidatie, werd ik geadviseerd een fysiotherapeut te zoeken met een trainingsmogelijkheid. Ik ben erg tevreden over mijn revalidatie bij MedPlus. Maanden heb ik onder begeleiding van een fysiotherapeut kunnen trainen en kan ik nu weer voetballen! Het trainen vond ik zelf zo fijn dat ik inmiddels vast sportlid ben geworden!

Je merkt echt dat ze ervaring hebben met deze klachten en blessure en luisteren erg goed naar je. Ik kreeg echt een aanpak op maat.Op hun site heb ik ook veel informatie gevonden over voorste kruisband en het herstel.

Arjan de Hout
28

Revalideren na een nieuwe heup

Ik ben geopereerd en heb een nieuwe heup gekregen. De fysiotherapeuten hebben mij direct bij thuiskomst aan huis behandeld en ervoor gezorgd dat ik in en om het huis al snel weer in beweging kwam. later ben ik verder gerevalideerd in de sportzaal bij MedPlus. Ze hebben een lift en zijn daardoor al snel goed bereikbaar. Ze hebben me heel fijn begeleid en ik loop inmiddels weer als een kievit!

Neeltje
73