Ons team stelt zich voor

Het team van MedPlus Fysiotherapie en Sport bestaat uit vier zeer professionele en ervaren fysiotherapeuten. Zij beschikken allemaal over de basisvaardigheden van de fysiotherapie, doordat zij de opleiding Fysiotherapie hebben afgerond. Onze fysiotherapeuten hebben hierna nog verder gestudeerd en zijn hierdoor ook nog gespecialiseerd in één of meerdere vormen van fysiotherapie.  Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten BIG-geregistreerd.

Naast onze fysiotherapeuten zijn ook ergotherapeut Karin en sportinstructeurs Lisa, Alex, Juliette en Vincent bij MedPlus werkzaam. U ziet ze hieronder voorbij komen en door op de foto te klikken kom je meer te weten over deze collega’s.

De kennis waarover ons team beschikt, houden we zo goed mogelijk up-to-date. Dit  doen we door ieder jaar regelmatig cursussen te volgen en samen te werken met vakgenoten. Hierdoor spijkeren wij allemaal continu onze kennis bij en kunnen we je zo goed mogelijk van dienst zijn.

We nodigen je van harte uit om kennis te maken met ons en onze toonaangevende fysiotherapie en sportcentrum in Dordrecht!

Onze ervaren professionals