Tarieven fysiotherapie 2020

Vergoeding Fysiotherapie en uw verzekering

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten heeft u waarschijnlijk recht op vergoeding voor fysiotherapie. Het kan ook zo zijn dat deze vergoeding uit de basisverzekering komt, bijvoorbeeld bij jongeren onder 18 jaar en in geval van een chronische aandoening. Hier zijn wel weer bepaalde voorwaarden op van toepassing. Voor meer uitleg over de vergoeding van fysiotherapie kunt het beste direct contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Wanneer u geen recht heeft op vergoeding van fysiotherapie, maar hier toch gebruik van wilt maken kunt u gewoon bij de fysiotherapeut terecht. U ontvangt dan van ons een factuur. onze tarieven vindt u hier.

Fysiotherapie MedPlus

 

Fysiotherapie  Tarief 
Afspraak fysiotherapie   € 36 
Afspraak manuele therapie / kinderfysiotherapie   € 45,50 
Afspraak Dry-needling   € 36,00 
Afspraak Fysiotherapie aan huis  € 45,50 
Afspraak manuele therapie / kinderfysiotherapie 

 

 € 54,00 

 

Afspraak Ergotherapie Eerste 10 behandelingen uit basisverzekering.
Vervolg
€ 17,00 per kwartier,
duur afspraak iom ergotherapeut te bepalen.
 
Screening (eerste afspraak)  
Intake en onderzoek na screening  € 43,60 
Intake en onderzoek na verwijzing  € 43,60 
     
Verstrekte verband- en hulpmiddelen  kostprijs 
Rapporten  va. € 50,00 
    

 

Een eerste afspraak bestaat uit een verplichte intake en onderzoek (code 1864/1870) waarna wij aansluitend een fysiotherapeutische behandeling reserveren voor behandeling van de klacht. Een eerste afspraak duurt dan ook langer, namelijk maximaal 45 minuten.  Een standaard (vervolg)behandeling duurt maximaal 25 minuten, behandelingen kinderfysiotherapie uitgezonderd.

U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verzetten. Wanneer u dit niet tijdig doet, brengten wij de afspraak bij u in rekening.

MedPlus heeft overeenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Voor informatie over vergoeding vanuit uw zorgverzekering adviseren wij contact op te nemen met je eigen zorgverzekeraar.