Nekklachten

Frans-Jan Kruithof

Fysiotherapeut en Manueel therapeut

Dylan Smits

Fysiotherapeut

Suzanne Bongers

Kinderfysiotherapeut
Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Afspraak maken Al onze disciplines

Kom van uw nekklachten af bij MedPlus

Nekklachten, -pijn of een stijve nek komen zeer vaak voor en kunnen uw leven op zoveel verschillende manieren beïnvloeden. Of het nu gaat om scherpe nekpijn, doffe spierpijn, hoofdpijn of een onvermogen om uw hoofd volledig te bewegen, een pijnlijke nek kan erg frustrerend zijn, maar het is in de meeste gevallen eenvoudig op te lossen.

Er zijn veel oorzaken van nekpijn. Het is belangrijk om een ​​nauwkeurige diagnose te stellen van de oorzaak van je nekpijn, zodat we een passende behandeling kunnen starten.

Nekgewrichten en spieren
Vaak klagen mensen over dat nekgewrichten (cervicale wervelkolom) stijf voelen. Vaak onstaat dit doordat door pijnklachten bepaalde spieren juist meer en andere juist minder doen dan ‘normaal’. Hoe langer dit abnormale scenario blijft bestaat, hoe moeilijker het is om de gewoonte om te keren. Je nekhouding verandert, waardoor aangrenzende gewrichten en spieren worden belast, en de toestand verslechtert cyclisch. Uiteindelijk krijg en houd je een pijnlijke nek.

Loop bij voorkeur dan ook niet te lang door met aanhoudende pijn bij nekklachten zodat de pijnklachten ook weer zo snel mogelijk behandeld kunnen worden.

Nekklachten? Hulp en behandelingen

De beste behandeling van nekklachten wordt volledig bepaald door de redenen waarom u nekpijn heeft. Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring met nekklachten en stellen na diagnose een behandeling op maat op.

Onze ervaring leert dat een combinatie van nekgewricht en spierbehandeling en specifieke versterkingsoefeningen een effectieve manier zijn om uw nekpijn, stijfheid en hoofdpijn te elimineren.

Neem voor specifiek advies voor de diagnose en behandeling van uw nekpijn contact op!

Verzekering en vergoeding

MedPlus Fysiotherapie heeft contracten met alle verzekeraars. De reguliere behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.
We hebben contracten met alle zorgverzekeraars!

Eerste afspraak

Loop niet onnodig lang door met hoofdpijn, rug of nekklachten! Ook pijnklachten in been en uitstralingspijn zijn signalen wij goed kunnen behandelen.

Omdat wij u snel weer fit willen hebben werken wij zonder wachtlijst en kunnen wij u dus altijd op korte termijn een afspraak aanbieden!De behandelingen vinden in onze praktijk altijd plaats volgens afspraak. U kunt telefonisch of via deze site direct contact met ons opnemen, of een afspraak maken.
Tijdens uw eerste afspraak vindt een uitgebreide screening plaats en aan de hand van onze bevindingen stellen wij samen met u een behandelplan op.

Kwaliteit

Al onze therapeuten zijn ervaren en gediplomeerde professionals. Naast veel ervaring op het gebied van fysiotherapie zijn diverse subspecialisaties in huis waaronder sportfysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, dry-neelding- kinesiotaping. Middels diverse cursussen en opleidingen gedurende het jaar blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ook meten en registereren wij de kwaliteit van onze behandelingen

Revalideren na een nieuwe heup

Ik ben geopereerd en heb een nieuwe heup gekregen. De fysiotherapeuten hebben mij direct bij thuiskomst aan huis behandeld en ervoor gezorgd dat ik in en om het huis al snel weer in beweging kwam. later ben ik verder gerevalideerd in de sportzaal bij MedPlus. Ze hebben een lift en zijn daardoor al snel goed bereikbaar. Ze hebben me heel fijn begeleid en ik loop inmiddels weer als een kievit!

Neeltje
73

Andere disciplines voor u uitgezocht