Nieuws

We schrijven regelmatig over leuke nieuwtjes omtrent fysiotherapie, sport, bewegen, vitaliteit en lifestyle onderwerpen als mental coaching en voeding. Ook kun je altijd nieuws vinden op onze Facebook pagina

Yoga op advies van Fysio

Geplaatst op 3 augustus 2020

Bewegen en tegelijkertijd tot rust komen dat is waar het om draait tijdens yoga-lessen. Yoga verbindt lichaam en geest en brengt die zo weer met elkaar in evenwicht. Die balans is bij bij veel mensen verstoord.  Door yoga leer je goed te luisteren naar je eigen lijf, je leert te voelen.

Kamperen zonder rugklachten

Geplaatst op 31 juli 2020

Waar kun je als kampeerder op letten om rugklachten te voorkomen tijdens het kamperen? We geven 5 tips:

Kinderfysiotherapie helpt bij het (leren) schrijven

Geplaatst op 19 juni 2020

Schrijven enorm goed is ter ondersteuning van je geheugen en fijne motorieke vaardigheden. Kinderfysiotherapie kan hierbij helpen!

Wanneer ga je naar een fysiotherapeut?

Geplaatst op 11 juni 2020

Onze fysiotherapeut helpen je om van verschillende lichamelijke klachten af te komen die worden ervaren tijdens het bewegen of het aannemen van bepaalde houdingen. De oorzaken van deze klachten kunnen uiteenlopen van sportblessures tot neurologische aandoeningen. Maar met welke klachten of aandoeningen ga je naar de huisarts en wanneer naar de fysiotherapeut?

Onze richtlijnen voor een veilige fysiotherapie behandeling ten tijde van CORONA

Geplaatst op 24 maart 2020

*** CORONA *** Onze richtlijnen voor een veilige fysiotherapie behandeling

De KNGF (Genootschap Fysiotherapie) heeft op advies van RIVM en in overleg met overheid een advies uitgegeven voor fysiotherapeuten.  Graag brengen wij  u op de hoogte van de maatregelen die we hebben genomen om u en onszelf te beschermen.