Nieuws

We schrijven regelmatig over leuke nieuwtjes omtrent fysiotherapie, sport, bewegen, vitaliteit en lifestyle onderwerpen als mental coaching en voeding. Ook kun je altijd nieuws vinden op onze Facebook pagina

Onze richtlijnen voor een veilige fysiotherapie behandeling ten tijde van CORONA

Geplaatst op 24 maart 2020

*** CORONA *** Onze richtlijnen voor een veilige fysiotherapie behandeling

De KNGF (Genootschap Fysiotherapie) heeft op advies van RIVM en in overleg met overheid een advies uitgegeven voor fysiotherapeuten.  Graag brengen wij  u op de hoogte van de maatregelen die we hebben genomen om u en onszelf te beschermen.

**** CORONA Update **** sportaanbod

Geplaatst op 15 maart 2020

Beste sportleden,

als gevolg van de aangescherpte richtlijnen afgegeven door het RIVM zijn wij genoodzaakt om de sportlessen in MedPlus tot 6 april stop te zetten. Wij houden jullie op de hoogte mochten er veranderingen komen in de gekozen voorschriften.
Een ieder heel veel gezondheid en wijsheid toegewenst. Wij hopen jullie allemaal snel weer te mogen verwelkomen.

We zullen morgen in virtuagym een (eerste) voorbeeld work-out aanmaken die je de komende tijd thuis kunt uitvoeren .

 

Vooralsnog gaan de reguliere behandelingen fysiotherapie gewoon door totdat de regering of het KNGF ons anders informeert. Uiteraard willen we een ieder met klem adviseren ook bij milde klachten of wanneer u tot een risicogroep behoort de afspraak te verzetten of af te zeggen. En hygiene voorschriften te volgen.
Voor vragen mail/ bel ons.

Groeten team MedPlus

Volgen RIVM en KNGF richtlijnen inzake CORONA

Geplaatst op 12 maart 2020

CORONA heeft veel maatregelen in heel het land tot gevolg. Vooralsnog blijven wij open en volgen de richtlijnen inzake CORONA van het RIVM en KNGF op om verdere verspreiding te voorkomen.

Handige tips voor een mooie tuin zonder rugklachten

Geplaatst op 9 maart 2020

De lente komt eraan en iedereen maakt weer tijd vrij om lekker in de tuin te werken . Het is voor veel mensen een ideale vorm van ontspanning. Maar helaas is tuinieren fysiek soms zwaar en vanwege lichamelijk klachten niet voor iedereen weggelegd.

Kinderfysiotherapeut gebruikt Movement ABC test voor vaststellen motorische vaardigheid bij kinderen

Geplaatst op 11 februari 2020

De Movement ABC test is in Nederland en wereldwijd de meest gebruikte test voor het vroegtijdig vaststellen van motorische beperkingen bij kinderen.