Yogalessen

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Waarom yoga

  • geschikt voor beginners en gevorderden
  • persoonlijke begeleiding
  • ervaren yoga
  • gratis proefles
  • balans voor lichaam en geest
  • zowel yoga als power yoga lessen

Yoga voor beginners en gevorderden

Yin en Yan Yoga
Op maandagavond om 20:15 uur en op woensdagavond om 20:00 uur kun je yogalessen volgen. Met yoga train je spieren, bouw je conditie op en door de constante focus op je ademhaling kom je tot rust in je hoofd. In ieder les staan kracht, balans, flexibiliteit en mindfulness centraal en wordt er afgesloten met een heerlijke ontspanning.

“Yoga is energie vinden in ontspanning. Vrijheid in routine. Zelf vertrouwen door zelf controle. Energie van binnen en energie van buiten.”~Ymber Delecto

Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden, aangezien ik altijd zorg voor persoonlijke begeleiding en uitdaging.

Leden kunnen zich aanmelden via Medplus ledenportaal of door een mail te sturen naar info@medplus.nl . Kom gerust langs voor een proefles!

Lid worden?

Elke week kun je bij ons verschillende sportlessen volgen: spinning, personal group training/fysiofitness, yoga, total body, bootcamp,  personal training.

Ben je benieuwd of onze sportlessen iets voor jou zijn? Bel of mail ons om je in te schrijven voor een gratis proefles. Wil je liever eerst een persoonlijke intake bij de sportfysiotherapeut dan kan dat uiteraard ook. Zij kunnen samen met jou een persoonlijk plan maken om jouw doelen te bereiken.

Klik hier om je in te schrijven en het sportrooster te bekijken

*als je lid wordt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Sportlessen

Gezondheidscentrum MedPlus maakt gebruik van een online omgeving waarin je als lid verder gestimuleerd wordt gezond te leven en te bewegen.

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster woensdag

9:00 – 10:00 Spinning

9:00 – 10:00 Personal Group training

18:30 – 19:30 Personal Group training / Fysiofitness

19:30 – 20:30 Personal Group training / Fysiofitness

20:00-21:00 Yoga (Hatha)

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Inschrijven proefsportles
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29