Yoga

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Waarom yoga

  • geschikt voor beginners en gevorderden
  • persoonlijke begeleiding
  • ervaren yoga
  • gratis proefles
  • balans voor lichaam en geest
  • zowel yoga als power yoga lessen

 

 

Hatha Yoga voor beginners en gevorderden

Hatha-yoga is een yogavariant die bestaat uit lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen. Deze vorm van yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende/statische houdingen.

Hatha-yoga is vooral populair om te kunnen onthaasten  of om stress te verminderen. Daarnaast is het goed voor je zenuwstelsel en het zorgt voor een soepeler lichaam. Klinkt dat niet heerlijk?!

Kom het ervaren! Elke woensdagavond, en maandagavond om de week van 20.15 tot 21.30.

Leden kunnen zich aanmelden via Medplus ledenportaal of door een mail te sturen naar info@medplus.nl . Kom gerust langs voor een proefles!

Lid worden?

Elke week kun je bij ons verschillende sportlessen volgen: spinning, groepsfitness/fysiofitness, yoga, total body, bootcamp, personal training.

Ben je benieuwd of onze sportlessen iets voor jou zijn? Bel of mail ons om je in te schrijven voor een gratis proefles. Wil je liever eerst een persoonlijke intake bij de sportfysiotherapeut dan kan dat uiteraard ook. Zij kunnen samen met jou een persoonlijk plan maken om jouw doelen te bereiken.

Klik hier om je in te schrijven en het sportrooster te bekijken

*als je lid wordt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Sportlessen

Gezondheidscentrum MedPlus maakt gebruik van een online omgeving waarin je als lid verder gestimuleerd wordt gezond te leven en te bewegen.

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster donderdag

15:30 – 16:30 Personal group training /Fysiofitness

16:30 – 17:30 Personal group training /Fysiofitness

18:30 – 19:30 Personal group training /Fysiofitness

19:00 – 20:00 Spinning

19:30 – 20:30 Personal group training /Fysiofitness

 

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Contactformulier
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29