Yoga

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Waarom yoga

  • geschikt voor beginners en gevorderden
  • persoonlijke begeleiding
  • ervaren yoga docent
  • gratis proefles
  • balans voor lichaam en geest
  • verschillende lessen yoga

 

 

Hatha Yoga voor beginners en gevorderden

Juliet geeft elke maandag en donderdag yogalessen bij Medplus.

Juliet: “Mijn naam is Juliet Smaal-Tercic, yogadocent bij Medplus. Yoga is voor mij de ultieme manier om uit je hoofd en in je lijf te komen. Ik zie alles wat je óp de mat tegenkomt als een weerspiegeling van het leven buiten de mat: zoeken naar balans, discipline, vertrouwen hebben, jezelf overgeven. Dit zorgt ervoor dat het beoefenen van yoga een (mooie) levenslange les is.

Tijdens mijn lessen gebruik ik heel bewust continu de adem. Je ademhaling kan ervoor zorgen dat je langer of dieper in een houding kan komen, maar het zorgt er ook voor dat je bewust in het hier-en-nu kan zijn. Iets wat we in deze tijd goed kunnen gebruiken.

  • Hatha yoga: Een afwisselende les waarbij je je lichaam en geest door middel van (soms intensieve) houdingen traint en in balans brengt. Door bewust met het lichaam en de ademhaling bezig te zijn, wordt het lichaam gezonder en neemt het bewustzijn toe. De fysieke (statische) houdingen zorgen voor een toename van kracht flexibiliteit, en een gezonder lichaam. Hatha-yoga is vooral populair om te kunnen onthaasten  of om stress te verminderen. Daarnaast is het goed voor je zenuwstelsel en het zorgt voor een soepeler lichaam. Klinkt dat niet heerlijk?!
  • Yin is een rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij de houdingen drie tot vijf minuten worden vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gestretcht en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Yin yoga draait om (maan) energie; verkoelend, zuiverend en vrouwelijk van aard.

 

Kom het ervaren! Elke maandagavond om 19:00 en 20:15 uur en woensdagavond om 19:30 uur.

Leden kunnen zich aanmelden via Medplus ledenportaal of door een mail te sturen naar info@medplus.nl . Kom gerust langs voor een proefles!

Lid worden?

Elke week kun je bij ons verschillende sportlessen volgen: spinning, groepsfitness/fysiofitness, yoga, total body, bootcamp, personal training.

Ben je benieuwd of onze sportlessen iets voor jou zijn? Bel of mail ons om je in te schrijven voor een gratis proefles. Wil je liever eerst een persoonlijke intake bij de sportfysiotherapeut dan kan dat uiteraard ook. Zij kunnen samen met jou een persoonlijk plan maken om jouw doelen te bereiken.

Klik hier om je in te schrijven en het sportrooster te bekijken

*als je lid wordt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Sportlessen

Gezondheidscentrum MedPlus maakt gebruik van een online omgeving waarin je als lid verder gestimuleerd wordt gezond te leven en te bewegen.

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster dinsdag

Kijk voor het actuele lesrooster op https://medplus.nl/lesrooster-medplus-sport/

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Contactformulier
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29