Groepsfitness

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Persoonlijke training in een groep

Ervaren en professionele sportfysiotherapeuten en sportinstructeurs met passie voor sporten geven trainingen op maat en brengen jou vol enthousiasme naar het door jou gewenste niveau. Tijdens de trainingen wordt er specifiek rekening gehouden met jouw situatie en/of blessure.

Bij Medplus trainen we in kleine groepen (1-7 mensen) onder begeleiding van fysiotherapeuten en sportintructeurs.  Er wordt op verschillende manieren aan kracht, conditie, coördinatie en algehele ontspanning van het lichaam gewerkt.

De unieke combinatie van in een groep sporten onder persoonlijke begeleiding, leren je een beter inzicht te krijgen in wat voor jou optimaal trainen inhoudt. Bovendien ben je in de beste handen van onze trainers! Door de kleine groepen waarin we werken, geniet je van de voordelen van een personal trainer, tegen een aantrekkelijke prijs.

Kom langs voor een intakegesprek (gratis) of proefles en we gaan graag aan de slag, samen met jou!

Voordelen van groepsfitness:

  • zowel vetverbranding, conditie en spierkracht
  • professionele en enthousiaste begeleiding
  • gratis proefles
  • voor beginners en gevorderden

 

Vetverbranding, conditie en spierkracht

Een fitnesstraining in groepsverband. Een afwisseling van kracht– en cardio-oefeningen op onze speciaal ingerichte ruimte onder begeleiding van een ervaren sportinstructeur en/of fysiotherapeut.

Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie komen aan bod. Tevens komt er bij elke les extra oefeningen, waarbij Balans, kracht en conditie aan bod komen ter variatie.

Groepsfitness op niveau

Een uur lang, verschillende oefeningen die iedereen op zijn of haar eigen niveau kan uitvoeren. De instructeurs houden rekening met eventuele blessures en zorgen dat iedereen zijn doelen bereikt.

De lessen zijn in een ruime, moderne sportzaal bij Medplus die is voorzien van diverse en mooie sportapparatuur en sportmaterialen. Elke les is anders met altijd aandacht voor cardio en spiertraining.

De lessen zijn in kleine groepen variërend van 5-10 personen. Door de kleien groepen zijn de lessen voor iedereen gecshikt omdat de instructeurs de oefeningen op maat kunnen aanpassen. Topsporter of beginnend sporter, iedereen kan meedoen in de groep en toch op zijn of haar eigen niveau trainen.

Lid worden?

Elke week kun je bij ons verschillende sportlessen volgen: spinning, groepsfitness, yoga, total body, bootcamp,  personal training.

Ben je benieuwd of onze sportlessen iets voor jou zijn? Bel of mail ons om je in te schrijven voor een gratis proefles. Wil je liever eerst een persoonlijke intake bij de sportfysiotherapeut dan kan dat uiteraard ook. Zij kunnen samen met jou een persoonlijk plan maken om jouw doelen te bereiken.

Klik hier om je in te schrijven en het sportrooster te bekijken

*als je lid wordt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

 

Sportlessen

Gezondheidscentrum MedPlus maakt gebruik van een online omgeving waarin je als lid verder gestimuleerd wordt gezond te leven en te bewegen.

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster zondag

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Contactformulier
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29

Andere disciplines voor u uitgezocht