Spinning

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Spinning ook voor jou!

  • op ieder niveau mee te doen
  • muziek helpt je in het juiste ritme te fietsen
  • groepsles met enthousiaste instructeurs
  • train hart, longen en spieren
  • perfecte indoortraining voor wielrenners en mountainbikers

Nog geen titel beschikbaar

Train hart, longen en beenspieren met spinning voor beginners en gevorderden!

Spinning is een groepsles waarbij door gebruik van veel verschillende ritmes en  technieken een groot trainingseffect op hart, longen en beenspieren wordt bereikt.  Daarnaast is het een ideale vorm van beweging voor vetverbranding. En voor de wielrenner of mountainbiker de perfecte indoortraining! De lessen worden gegeven door professionele, enthousiaste en fanatieke sportinstructeurs.
De weerstand kan per individu verschillend worden afgesteld. Jij bepaalt zelf de zwaarte van de training, eventueel met gebruik van een hartslagmeter. Iedereen kan meedoen aan spinning, verschillende niveaus kunnen naast elkaar aan de training deelnemen. Spinning is een teamsport die je individueel beleeft!

Lid worden?

Elke week kun je bij ons verschillende sportlessen volgen: spinning, personal group training/fysiofitness, yoga, total body, bootcamp,  personal training.

Ben je benieuwd of onze sportlessen iets voor jou zijn? Bel of mail ons om je in te schrijven voor een gratis proefles. Wil je liever eerst een persoonlijke intake bij de sportfysiotherapeut dan kan dat uiteraard ook. Zij kunnen samen met jou een persoonlijk plan maken om jouw doelen te bereiken.

Klik hier om je in te schrijven en het sportrooster te bekijken

*als je lid wordt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Sportlessen

Gezondheidscentrum MedPlus maakt gebruik van een online omgeving waarin je als lid verder gestimuleerd wordt gezond te leven en te bewegen.

informatie MedPlus lesrooster Log hier in als je lid bent


Lesrooster zondag

Gratis kennismakingsles

Omdat wij je graag kennis willen laten maken met ons centrum ben je van harte welkom voor een gratis proef sportles. Neem hiervoor contact met ons op via info@medplus.nl of laat hieronder je gegevens achter.

Contactformulier
Bezig met versturen

Personal group training een must voor mij als duursporter

Ik ben een echte duursporter; fietsen, hardlopen en af een toe zelfs een triathlon. Maar telkens kreeg ik weer last van mijn rug. De fysiotherapeut van MedPlus raadde mij aan de personal groep training eens te volgen en dat werd een succes! Ik train een of twee uurtjes in de weer met een kleine groep (6 mensen) en het voelt als een personal training. Heel persoonlijk, met aandacht voor jouw specifieke doelen ga je steeds aan de slag. De instructeurs zijn allemaal fysiotherapeuten en weten dus heel goed waar ze op moeten letten. Daar heb ik in ieder geval veel profijt van!

Ben
29

Andere disciplines voor u uitgezocht