Podotherapie

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Podotherapie bij klachten vanuit voet of afwijkend looppatroon

Podotherapeut Jeroen Krook behandelt klachten die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten of een afwijkend looppatroon.
Dit kunnen klachten zijn in de voeten, enkels, knieën, heupen en/of rug die kunnen ontstaan tijdens dagelijkse activiteiten, werk of sport.

Heeft u lichamelijke klachten die veroorzaakt worden uit afwijkend functioneren van de voeten of een afwijkend looppatroon?

Voor meer informatie over mogelijkheden, het maken van een afspraak of informatie over vergoedingen: www.podotherapiekroook.nl 

Bel+31(0)6 28 31 78 07   of mail naar:    info@podotherapiekrook.nl   

 

Voetbehandelingen en therapie

Eeltvorming, likdoorns en ingroeiende nagels kunnen veel klachten veroorzaken in het dagelijks leven. Bij podotherapie Krook worden er niet alleen instrumentele behandelingen uitgevoerd, maar wordt er ook gekeken naar de oorzaak van de klachten. Er vindt nauwe samenwerking plaats tussen (medisch) pedicures en de podotherapeut.

Vilttherapie

Vilttherapie is een tijdelijke therapie die wordt toegepast ter drukverdeling. Dit is een goede oplossing als er gewacht moet worden op een definitieve therapie zoals podotherapeutische steunzolen. Er kan vilt worden geplaatst onder de voorvoeten om grote drukplekken te ontlasten of kleiner tussen de tenen.

Siliconen orthese

Een siliconen orthese kan een corrigerende of een beschermende functie hebben en bestaat uit hard of zachter materiaal. Uit het onderzoek zal blijken welke functie en materiaal er gekozen wordt. Het wordt veel toegepast bij likdoorns en drukplekken tussen of op de tenen. Ook kan het een goede bescherming geven van nagels die tegen andere tenen aan drukken. Wilt u liever wat meer informatie voor dat er een afspraak gemaakt wordt? Neem dan even contact op.

Kinderfysiotherapeut maakte echt contact

Onze zoon had wat problemen met zijn motoriek. Dat viel steeds meer op sinds hij naar school ging. Hij schaamde zich ervoor en trok zich terug. Suzanne heeft een mooi contact met hem gemaakt, hem op de juiste manier uitgedaagd en hij is niet alleen beter gaan bewegen. Hij heeft weer veel meer zelfvertrouwen. Bedankt!

Ilse van de Werf
29

Herstel na voorste kruisband operatie

Nadat ik met voetballen mijn voorste kruisband had gescheurd ben ik geopereerd. Voor het herstellen en revalidatie, werd ik geadviseerd een fysiotherapeut te zoeken met een trainingsmogelijkheid. Ik ben erg tevreden over mijn revalidatie bij MedPlus. Maanden heb ik onder begeleiding van een fysiotherapeut kunnen trainen en kan ik nu weer voetballen! Het trainen vond ik zelf zo fijn dat ik inmiddels vast sportlid ben geworden!

Je merkt echt dat ze ervaring hebben met deze klachten en blessure en luisteren erg goed naar je. Ik kreeg echt een aanpak op maat.Op hun site heb ik ook veel informatie gevonden over voorste kruisband en het herstel.

Arjan de Hout
28

Revalideren na een nieuwe heup

Ik ben geopereerd en heb een nieuwe heup gekregen. De fysiotherapeuten hebben mij direct bij thuiskomst aan huis behandeld en ervoor gezorgd dat ik in en om het huis al snel weer in beweging kwam. later ben ik verder gerevalideerd in de sportzaal bij MedPlus. Ze hebben een lift en zijn daardoor al snel goed bereikbaar. Ze hebben me heel fijn begeleid en ik loop inmiddels weer als een kievit!

Neeltje
73