Gezondheidscentrum MedPlus opent haar deuren in Dordrecht

Geplaatst op 29 mei 2014

Vanaf 2 juni opent gezondheidscentrum MedPlus haar deuren aan het Van Neurenburgpad 2A in Dordrecht. In dit compleet nieuwe centrum  kan men terecht voor onder andere (sport)fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, mental coaching, voedingsdeskundige/diëtist, fysiofitness, spinning, zwangerfit en mamafit.

Een initiatief van fysio & manueeltherapeut Frans-Jan Kruithof en  sportfysio- en revalidatiefysiotherapeut Mark van Dort, die de perfecte locatie vonden en hier iets bijzonders hebben gecreëerd. Marijke Slieker, bekkenfysiotherapeut en eigenaar van ProFundum Instituut voor bekken- en bekkenbodemzorg, Clayment van Duren, mental coach, Eline Zuiderwijk, voedingsdeskundige/diëtist zijn tevens gevestigd in dit nieuwe gezondheidscentrum.

Alle therapeuten, deskundigen en instructeurs werkzaam bij MedPlus zijn vooruitstrevende professionals die altijd gaan voor het beste resultaat en die geloven in de kracht van samenwerking. Het bereiken en vasthouden van een hogere levenskwaliteit en een gezond leven staan centraal. Zo vrij mogelijk bewegen is daarbij een belangrijke voorwaarde.

Behalve zes volledig uitgeruste behandelkamers zijn bij MedPlus twee grote trainingszalen te vinden waar diverse (sport)lessen worden aangeboden. Waaronder spinning, mamafit, zwangerfit en fysiofitness.

Het pand is helemaal nieuw en voorzien van alle gemakken, het beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar. Het centrum is gevestigd op de eerste etage en beschikt over een lift.

De therapeuten werken zonder wachtlijsten en kunnen op zeer korte termijn altijd een afspraak inplannen.

Begin september zal er een open dag worden georganiseerd waarbij geïnteresseerden van harte welkom zijn om een kijkje te komen nemen. Nu al fysieke klachten, voedingsadvies of mentale hulp nodig? Het centrum is de gehele week geopend (op afspraak).

Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar voor zorgaanbieders. Voor meer informatie over het aanbod en mogelijkheden neem contact op via info@medplus.nl

Share dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email