Ben jij al in vorm voor je wintersport?

Geplaatst op 6 februari 2024
Wintersporten is leuk! Je bent lekker in actie in de sneeuw.  Check of je fit bent en krijg persoonlijk advies om blessures te voorkomen.

De Wintersport Academy geeft wintersporters meer inzicht in hun fitheid, ervaring en technische bagage. Je kunt thuis/online de eerste stappen zetten, om vervolgens in de sneeuw, in het bos, op een rolbaan of borstelbaan aan de slag gaat om verder te werken aan een optimale voorbereiding op je wintersport. Hoe moet je eigenlijk in een skilift stappen? Hoe maak je de perfecte bocht? Wat zijn de 10 pisteregels precies en wat zijn de meest gemaakte technische fouten? Start met de Wintersport Academy en bereid je voor op de mooiste vakantie van het jaar. Je wintersport begint dus al in Nederland!

Wat is je niveau?

Er is uitgegaan van drie beginsituaties: beginner, gevorderd, expert. Op deze manier krijg je de informatie op je eigen niveau gepresenteerd. Daarnaast is er een speciaal startpunt voor gebruikers die nog nooit op wintersport zijn geweest, maar wel willen starten (en dat laatste kunnen wij ons natuurlijk heel goed voorstellen).

Skiën en snowboarden belasten je lichaam op een bijzondere manier: je sport zo’n 4 tot 6 uur achter elkaar en je gebruikt spieren die je normaal nauwelijks gebruikt. Met name voor beginnende tot licht gevorderde wintersporters is deze test zeer de moeite waard. Binnen een paar minuten weet je of je op de goede weg bent met de voorbereiding op je wintersport. Je krijgt bovendien persoonlijk advies om blessures te voorkomen.Check: https://wintersportklaar.nl/
Gaat het toch niet helemaal goed en loop je een blessure op? Dan staan wij voor je klaar om te helpen met herstellen!
Share dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email