Hier vindt u al onze disciplines binnen leefstijl

Bij gezondheid en gezond bewegen hoort een gezonde leefstijl. Zowel fysiek als mentaal. Ook op deze gebieden biedt MedPlus ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van leefstijlprogramma voor gewichtsbeheersing, personal (group) trainingen die specifiek op maat zijn van jouw (gewenste) leefstijlverandering. Zo geldt bijvoorbeeld voor het leefstijlprgramma dat een leefstijlcoach van MedPlus jouw situatie analyseert en met die kennis wordt een actieplan op maat opgesteld: we houden rekening met al je mogelijkheden en beperkingen. Doel hiervan is om risicovol gedrag te veranderen en gezonder te worden. MedPlus begeleid hierin: sporten en bewegen speelt een grote rol.

Maar we gaan verder; heb je bijvoorbeeld een baan die bij je past, waar je op je plek zit en waar je energie van krijgt? En iedereen heeft wel eens een punt in zijn of haar leven dat er belangrijke beslissingen gemaakt moeten worden; dat kan op privé of zakelijk gebied zijn, maar ook hoe je je als topsporter motiveert om elke dag verder te gaan.

Afspraak maken

 

Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
............................................
BIG registratie
Kruithof 19048960904
v. Dort 99048774904
v.Mastrigt 29926900504

Klik hier voor onze klachtenprocedure.

Herstel van brun-out

Toen ik voor het eerst bij Lianne kwam zat ik nog vol in mijn herstel na burnout. Ik had er een flink ongezonde leefstijl aan overgehouden en ervaarde nog veel stress. Daarnaast was ik te zwaar en had ik een te hoge bloeddruk waar ik eigenlijk medicatie voor moest slikken. Dát wilde ik dus niet. Een gezonde leefstijl met regelmatig bewegen kan je bloeddruk omlaag krijgen. Dát wilde ik wel! Lianne heeft me geholpenZonder dat ik gevoel heb in te moeten leveren door een streng dieet, want daar ligt de clue niet. Mijn bloeddruk is gezakt naar normaalwaarden! Ik beweeg veel meer, eet (meestal) veel gezonder en mijn conditie gaat vooruit. Ik ben heel blij!

Mirjam
39

Geen dieet maar een nieuwe manier van leven!

Martine: Ik ben 20 kg afgevallen op een verantwoorde en duurzame manier. Daar heb ik een jaar over gedaan onder begeleiding van MedPlus en diëtiste Eline Zuiderwijk. Nu ben ik al ruim een jaar stabiel. Geen dieet maar een nieuwe manier van leven: gezond eten en bewegen. Geen suiker en drie keer per week sporten. Het was niet makkelijk maar nu kost het geen moeite meer. Ik voel me top! Afvallen is niet moeilijk maar het gaat erom dat het resultaat zo blijft en dat is me gelukt!

Martine
40

Dietiste die echt naar je luistert

Al jaren was ik te zwaar en het werd tijd om er wat aan te doen. Door mijn eigen eetpatroon aan te passen en gezonde keuzes te maken lukte het mij om op eigen kracht 25 kg af te vallen. Na een lange tijd van stilstand heb ik de hulp ingeschakeld van Eline, zij heeft ervoor gezorgd dat het proces weer op gang kwam en ik nog eens 30 kg afviel.

Anoniem
28