Hier vindt u al onze disciplines binnen leefstijl coach

Bij gezondheid en gezond bewegen hoort een gezonde leefstijl. Zowel fysiek als mentaal. Ook op deze gebieden biedt MedPlus ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van leefstijlprogramma voor gewichtsbeheersing, personal (group) trainingen die specifiek op maat zijn van jouw (gewenste) leefstijlverandering. Zo geldt bijvoorbeeld voor het leefstijlprgramma dat een leefstijlcoach van MedPlus jouw situatie analyseert en met die kennis wordt een actieplan op maat opgesteld: we houden rekening met al je mogelijkheden en beperkingen. Doel hiervan is om risicovol gedrag te veranderen en gezonder te worden. MedPlus begeleid hierin: sporten en bewegen speelt een grote rol.

Maar we gaan verder; heb je bijvoorbeeld een baan die bij je past, waar je op je plek zit en waar je energie van krijgt? En iedereen heeft wel eens een punt in zijn of haar leven dat er belangrijke beslissingen gemaakt moeten worden; dat kan op privé of zakelijk gebied zijn, maar ook hoe je je als topsporter motiveert om elke dag verder te gaan.

Afspraak maken

 

MedPlus Fysiotherapie en Sport

Van Neurenburgpad 2a Dordrecht

BIG registratie Fysiotherapeuten
F.J.C. Kruithof 19048960904
M. van Dort 99048774904
F. van Mastrigt 29926900504
D. Smits 59922921504

info@medplus.nl
078 303 2270

Klik hier voor onze klachtenprocedure.

Geen dieet maar een nieuwe manier van leven!

Martine: Ik ben 20 kg afgevallen op een verantwoorde en duurzame manier. Daar heb ik een jaar over gedaan onder begeleiding van MedPlus en diëtiste Eline Zuiderwijk. Nu ben ik al ruim een jaar stabiel. Geen dieet maar een nieuwe manier van leven: gezond eten en bewegen. Geen suiker en drie keer per week sporten. Het was niet makkelijk maar nu kost het geen moeite meer. Ik voel me top! Afvallen is niet moeilijk maar het gaat erom dat het resultaat zo blijft en dat is me gelukt!

Martine
40

Dietiste die echt naar je luistert

Al jaren was ik te zwaar en het werd tijd om er wat aan te doen. Door mijn eigen eetpatroon aan te passen en gezonde keuzes te maken lukte het mij om op eigen kracht 25 kg af te vallen. Na een lange tijd van stilstand heb ik de hulp ingeschakeld van Eline, zij heeft ervoor gezorgd dat het proces weer op gang kwam en ik nog eens 30 kg afviel.

Anoniem
28