Lifestyle coaching

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270
Stel uw vraag Al onze disciplines

Lifestyle coaching eerste stap naar gezond leven

Zet de eerste stap naar de zelfverzekerde jij

Afvallen is makkelijker gezegd dan gedaan. Ben je al die mislukte afvalpogingen zat? Als lifestylecoach help ik jou op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Verspil niet langer geld aan maaltijdvervangers, dieetboeken of andere afslankproducten. Ontdek hoe jij je levensstijl permanent kunt veranderen.

Maak een afspraak met Lianne Stomp van ToBeHealthy.

Bel: 0648795041

Wat doet een lifestyle coach?

Lange termijn en blijvende verandering

Het vinden van een passende lifestyle en je hier langdurig aanhouden is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zorg je voor een goede balans tussen in- en ontspanning? Besteed ik te veel of te weinig aandacht aan de mensen om me heen? Hoe zit het met mijn voeding? Als lifestylecoach help ik jou met het maken en aanhouden van concrete planningen om voor langdurige verandering te zorgen.

Ook voor stress verminderen, betere nachtrust, meer energie kun je terecht bij Lianne. Voor meer informatie kun je terecht op www.tobehealthy.nl 

Mail naar lianne@tobehealthy.nl 

 

Geen dieet maar een nieuwe manier van leven!

Martine: Ik ben 20 kg afgevallen op een verantwoorde en duurzame manier. Daar heb ik een jaar over gedaan onder begeleiding van MedPlus en diëtiste Eline Zuiderwijk. Nu ben ik al ruim een jaar stabiel. Geen dieet maar een nieuwe manier van leven: gezond eten en bewegen. Geen suiker en drie keer per week sporten. Het was niet makkelijk maar nu kost het geen moeite meer. Ik voel me top! Afvallen is niet moeilijk maar het gaat erom dat het resultaat zo blijft en dat is me gelukt!

Martine
40

Dietiste die echt naar je luistert

Al jaren was ik te zwaar en het werd tijd om er wat aan te doen. Door mijn eigen eetpatroon aan te passen en gezonde keuzes te maken lukte het mij om op eigen kracht 25 kg af te vallen. Na een lange tijd van stilstand heb ik de hulp ingeschakeld van Eline, zij heeft ervoor gezorgd dat het proces weer op gang kwam en ik nog eens 30 kg afviel.

Anoniem
28