Nieuw bij MedPlus: AromaTouch behandeling

Geplaatst op 13 maart 2017

De AromaTouch techniek is een ontspannende behandeling met het gebruik van essentiële oliën. Deze fijne behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress, en helpt je lichaam weer in balans te komen.

Pure essentiële oliën
Bij de AromaTouch behandeling wordt gebruik gemaakt van de essentiële oliën van doTerra. Deze heerlijke oliën zijn puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk. Tijdens de behandeling worden de oliën met aandachtige, ritmische aanrakingen aangebracht langs de meridianen en contactpunten op je rug, je hoofd, je oren en je voeten (reflexzones). Door de kracht en de geur van de oliën raak je in een diepe ontspanning.

Minder stress, meer balans
Doordat de oliën helpen het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen, zul je merken dat je minder lichamelijke en emotionele stress voelt. De speciale AromaTouch techniek zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, en je de positieve energie weer voelt stromen.

Zelf ervaren?
De AromaTouch behandeling wordt gegeven bij MedPlus en duurt ruim 50 minuten. De kosten voor deze behandeling zijn 55 euro. Wil je deze bijzondere behandeling zelf ervaren maak dan een afspraak via 06-30419077.

Share dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email