Hier vindt u al onze disciplines binnen leefstijl coaching

Bij gezondheid en gezond bewegen hoort een gezonde leefstijl. Zowel fysiek als mentaal. Ook op deze gebieden biedt MedPlus ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van leefstijlprogramma voor gewichtsbeheersing, personal (group) trainingen die specifiek op maat zijn van jouw (gewenste) leefstijlverandering. Zo geldt bijvoorbeeld voor het leefstijlprgramma dat een leefstijlcoach van MedPlus jouw situatie analyseert en met die kennis wordt een actieplan op maat opgesteld: we houden rekening met al je mogelijkheden en beperkingen. Doel hiervan is om risicovol gedrag te veranderen en gezonder te worden. MedPlus begeleid hierin: sporten en bewegen speelt een grote rol.

Maar we gaan verder; heb je bijvoorbeeld een baan die bij je past, waar je op je plek zit en waar je energie van krijgt? En iedereen heeft wel eens een punt in zijn of haar leven dat er belangrijke beslissingen gemaakt moeten worden; dat kan op privé of zakelijk gebied zijn, maar ook hoe je je als topsporter motiveert om elke dag verder te gaan.

Afspraak maken

 

Gezondheidscentrum MedPlus

Van Neurenburgpad 2 A
3311 DN Dordrecht

info@medplus.nl
078 303 2270

Dietiste die echt naar je luistert

Al jaren was ik te zwaar en het werd tijd om er wat aan te doen. Door mijn eigen eetpatroon aan te passen en gezonde keuzes te maken lukte het mij om op eigen kracht 25 kg af te vallen. Na een lange tijd van stilstand heb ik de hulp ingeschakeld van Eline, zij heeft ervoor gezorgd dat het proces weer op gang kwam en ik nog eens 30 kg afviel.

Anoniem
28